Bolu 1 Şubesi

4.OLAĞAN GENEL KURULUMUZ BAŞLIYOR. HAYIRLI OLSUN

EĞİTİMCİLER BİRLİĞİ SENDİKASI

BOLU 1 NOLU ŞUBE

 

4. OLAĞAN GENEL KURUL SÜRECİNE İLİŞKİN

İLAN

Eğitim-Bir-Sen Bolu 1 Nolu Şube olarak, 3 Eylül 2018 tarihinden itibaren, resmi olarak 4. Olağan Kongre sürecimizi hayırlısıyla başlatmış bulunuyoruz. 

Türkiye'yi kuşatan, milletle kucaklaşan erdemliler hareketi olarak; üyelerimize, milletimize, ülkemize ve insanlığa karşı sorumluluk bilinciyle erdemli ve soylu mücadelemizi kararlı adımlarla güvenli yarınlara hep birlikte taşımanın gayreti içindeyiz. 

Zirveden yeni ufuklara taşımak amacıyla başlattığımız demokrasi şölenimizin, üyelerimiz başta olmak üzere ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.

Eğitimciler Birliği Sendikası Genel Yönetim Kurulu’nun seçim sürecine ve takvimine ilişkin 09/08/2018 tarihli ve 405 sayılı kararı gereğince, Şube Yönetim Kurulu’nun 03/09/2018 tarihli ve 80 sayılı kararıyla,

Eğitimciler Birliği Sendikası Seçim Yönetmeliğinin 14. maddesi çerçevesinde şubemiz olağan genel kurulu delege seçimlerinde sandık bölgeleri Genel Merkezimiz tarafından alfabetik sıraya göre Ağustos 2018 tarihine göre sandık bölgelerine dâhil işyerleri ve delege dağılımı aşağıdaki şekilde belirlenmiştir.

Sandık bölgeleri, bölgeye dâhil işyerlerinin isimleri ve delege sayıları ekte sunulmuştur.

Sandık bölgeleri ve delege sayıları için TIKLAYINIZ.

Seçim Takvimi için TIKLAYINIZ.

Bölgeye dahil işyeri isimleri için tıklayınız: 1 Bölge 2. Bölge 3. Bölge 4. Bölge